Tar Lívia

egy jó barát

Olvasói vélemény

Szívemhez, lelkemhez közel áll ez a könyv. Hiánypótlónak tartom Ági (tan)könyvét. Nagy öröm számomra, hogy végre könyv formájában egyre több emberhez eljuthatnak a benne leírt szeretetteljes gondolatok, nézetek, ismeretek, tanítások.

Úgy gondolom kortól függetlenül bárki megtalálhatja a könyvben nyitottságának, önismeretének, szellemi szintjének megfelelő tanításokat. A fejezetek sokszínűsége, gazdag repertoárja széles és szabad választási lehetőséget kínál az olvasónak. Lehetőségeket kaphat az olvasó, nem pedig kötelezően követendő tanításokat. Lehetőségeket, hogy az olvasó, aki lehet gyermek, tini, felnőtt vagy akár szülő, nagyszülő egy boldogabb, harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, szabadabb életet élhessen.

Ági úgy ír, mint egy mesélő, így rendkívül olvasmányos a könyv, a nehezebb témák, gondolatok is könnyebben emészthetőek, befogadhatóbbak ezáltal. A sorok között szinte érezni Ági szeretetteljes miliőjét, önzetlen elfogadását és bátorítását.

Nagyon szeretem a fejezetekhez csatolt odaillő idézeteket. Számomra nagyon hiteles a könyv, hisz Ági saját tapasztalatait is megosztja az olvasóval, ezáltal még bensőségesebb légkört teremtve.

Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne tanulni, többet megtudni önmagáról, esetleg változtatni az életén, hogy egy élhetőbb ÉLETteli LÉTe lehessen!

Változtatni, fejlődni, tanulni soha nem késő!

Hajrá mindenki! :)