Drótos András

Ági jógatársa

Olvasói vélemény

A legjobb iskola a könyvtár, szokták mondani. A másik pedig az élet, ezt mindannyian tudjuk. Utóbbihoz ad óriási segítséget ez a könyv, azoknak, akik hajlandóak és készek arra, hogy magukévá tegyék a benne leírtakat.

Volt szerencsém elsők között elolvasni, és rögtön az jutott eszembe, mennyire hiányzott már egy ilyen mű. Ebben megtaláltam annak a sok-sok elolvasott könyvnek az esszenciáját, amiket eddig ezekben a témákban olvastam, és nem mellékesen, világosan közérthetően leírva. Mert legyünk őszinték, a szakkönyvek elég kemény falatnak bizonyulnak néha, mert sokszor csak egy két oldal világít rá a kulcsfontosságú dolgokra.

A spiritualitással foglalkozó rész különösen tetszett. Sokan nem hisznek ebben a dologban, de ettől függetlenül ez működik, csak sokan mással próbálják magyarázni a velük megtörtént, látszólag érthetetlen eseményeket. Véletlenek nincsenek, minden dolog, minden találkozás okkal történik életünkben, írja a könyv, és ez szerintem is abszolút igazság. A reinkarnáció ezekre is konkrét választ ad, amivel külön foglalkozik Ágnes. Ez is nagyon jó, mint a vonzás törvénye is, vagy gondolataink, amik meghatározzák életünket.

Nagyon tetszett az iskolarendszerünkről  alkotott véleménye, maximálisan egyetértek vele.

Végezetül gratulálok még egyszer a munkához és kívánom mindenkinek, hogy tegye magáévá a benne foglaltakat, már csak azért is, hogy még a mainál is szebb világra ébredjünk holnap és kevesebb javítanivaló legyen majd következő életünkben.