Kárbin Andrea

egy kedves barát

Olvasói vélemény

"Sütő Ágnes számomra nem csak „egy” testnevelő - hiszen én még általános iskolai kisdiákként ismerhettem meg - hanem a mindig jókedvű, mindenki felé szeretettel forduló példakép....
2012-ben újra összehozott minket az élet. Ez egy másabb hangvételű találkozás volt, hiszen az „akkori” világába a sportszervezésbe kapcsolódtam bele, így lettünk munkatársak és nagyon jó barátok.

Pontosan emlékszem arra a napra, amikor először említette nekem, hogy papírra szeretné vetni a gondolatait a témával kapcsolatban, én pedig erre rögtön rávágtam, hogy majd megírom róla gondolataimat.

A barátság ma is tart, a könyv is elkészült és abban a kitüntetett helyzetben érezhetem magam, hogy megírhatom a benyomásaim „Legyél tanuló az élet iskolájában!” című könyvéről.

Mikor megkaptam véleményezésre a kéziratot, nem gondoltam, hogy számomra is nélkülözhetetlen lesz a hétköznapokban. Olyan általános érvényű gondolatok, tanácsok és módszerek olvashatók a könyvben, melyeket a gyakorlatban alkalmazva egy boldog és kiegyensúlyozott élet tulajdonosai lehetünk.

A könyv nem gyógyír semmilyen betegségre, véleményem szerint nem is ez a célja, inkább egyfajta iránymutatást ad, támogatói funkciót lát el. Sokszor elég egy-egy vezérgondolatot elolvasni az adott témában és meg is találtuk a választ a kérdésünkre. Ilyen szempontból számomra ez egy kézikönyv a gondolatébresztéshez, egy többféle szempontból jobb és boldogabb élet felé.

Említettem, hogy Sütő Ágnes (Mami) számomra egy példakép. Ismerjük a Maslow féle piramis elméletet, én bizton állíthatom, hogy „Mami” könyvével a kezében a piramis legfelső, mégpedig az önmegvalósítás szintjén helyezkedik el, ahol a példaképek. Hiszen mi más ez, mint a benne rejlő lehetőségek teljes kiteljesülése, nemde?!

Szívből gratulálok Mami ehhez a különleges és mindenképpen hiánypótló könyvhöz, amit te keltettél életre. "