Mamun Srizon Mamun Srizon

A könyvemről

„A világ egy iskola, és az élet az egyetlen valódi tanító. Számtalan tapasztalatot kínál, és ha a tapasztalatok egyedül bölcsebbé tehetnének, az idős emberek mind boldog, megvilágosodott mesterek lennének. De a tapasztalatban el van rejtve a lecke.”
/Dan Millman/

Amikről a könyvemben szó van, azokról a dolgokról már nagyon sok ember írt és fejtette ki véleményét, alakított ki módszereket, és hívta fel a figyelmet dolgokra, melyek segítenek haladni az élet útvesztőiben. Köszönöm nekik, hogy tanulhattam tőlük, és felhasználhatom életemben a tanultakat.
Az iskolai oktatásban ezek nagy részéről, nem hallunk, nem tanulunk. Te sem hallasz és nem is tanulsz ezekről. Kezdd ezt a fajta tanulást most, könyvem elolvasásával!
Az én célom a könyv megírásával az volt, hogy csokorba kötve - természetesen az én fejemben lévő ismeretek, gondolatok és beállítottságom alapján- említést tegyek ezekről.

Gondolj csak bele! Te szeretnéd birtokolni azokat az információkat, amelyektől egészséges, boldog és sikeres emberré válhatsz? Amelyek, lehetővé tennék, hogy egészséges, sikeres életben legyen részed? Te milyen életről ábrándozol? Fantasztikus életre vágysz? Igazi életre? Vidámságra, lelkesedésre és szárnyalásra? Többre vágysz, mint amennyit elhitetnek/elhitettek veled, hogy lehetséges? Arra vágysz, hogy elismerjenek, hogy megbecsüljenek, hogy értékeljenek? Arra, hogy elképzeléseidet megvalósítsd? Vágysz továbbá sikerélményekre? Saját vállalkozásra vagy csodás karrierre? Vagy egyszerűen csak egy számodra ideális életminőségre, anyagi bőséggel és sok szabadidővel? Olyan anyagi bőségre vágysz, hogy a pénzt már soha többé ne kelljen számolnod? Vágysz arra, hogy több mosolyt és vidámságot tapasztalj magad körül? Arra, hogy az élet körülötted egyre jobb legyen? Vágysz arra, hogy az életedet, annak minden területén, ne statisztaként, hanem főszereplőként vagy akár rendezőként játszd? Vágysz arra, hogy esténként a jól végzett, értelmes munka sikerélményével feküdjél le? Vágysz arra, hogy kiemelkedő egyéniséggé válj? Vágysz arra, hogy felfedezd, hogy tudsz cselekedni a félelem ellenére is? Arra vágysz, hogy érezd, hogy az álmaid érdekében minden akadályt készen állsz legyőzni? Vágysz arra, hogy halálod napján majd ne bánj semmit, amit életedben tettél, hogy azt gondold majd, „ha újraélhetném életemet, mindent ugyanúgy tennék, ahogy tettem”?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a te feladatod ehhez kapcsolódóan az lesz, hogy elhatározod, sikerre viszed az életedet. Elsősorban tudatosságra és felelősségvállalásra bíztatlak! A siker eléréséhez vezető folyamat a legélvezetesebb ebben az egészben. Ez egy csodás munka, és egyben vidám móka is. Ez a legjobb munka lehet életedben. A számodra legjobb munkának az is része lesz, hogy értékeled és megbecsülöd magadat. Olyannyira, hogy megadod magadnak mindazt, amiről álmodsz. Akarj olyan személyiséggé válni, aki bízik önmagában és a világban, nyitott és hajlandó a jobb élet reményében élete minél több területén változtatni. Jó, ha tudod, hogy az ilyen emberek a legboldogabbak és legsikeresebbek.

Mint olvasómnak, szeretnék neked előnyt biztosítani, mely segít abban, hogy megálld helyedet az életben. Olyan előnyt, amely lehetővé teszi, hogy a mai világban is boldog és kiegyensúlyozott életed legyen. Tudhatod majd, merre, hová akarsz haladni, eljutni az életed során, és megismerhetsz bizonyos módszereket, rendszereket, törvényszerűségeket, hogy úgy tudj haladni utadon, hogy életed nagy részében jól érezd magad, és egészséges lélekkel és testtel, hosszú, boldog életet élj.
Minden megvan benned, hogy ezt megtedd. Képes vagy rá! Fogj hozzá!

Kövess Facebookon is: