Kérdezz vagy találkozz velem személyesen

Ha a könyvben található témákkal kapcsolatban- olvasás előtt vagy akár utána- szeretnél személyesen velem beszélni, kérdezni vagy segítségre van szükséged és ezt tőlem szeretnéd kérni, van erre is lehetőség.

Életünk során természetes, hogy akadnak nehézségeink. Sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor valamilyen problémánkról, félelmünkről, haragunkról szeretnénk beszélni/beszélgetni valakinek, de nincs ilyen ember a közelünkben. Nem ilyen a párunk, nincs ilyen barátunk vagy esetleg ők pont érintettek az adott helyzetben.
Nagyon lényeges azonban ezekről beszélgetni és meghallgatni egy kívülálló véleményét. Az első azért jó mert „kibeszéljük” magunkból a problémát és legjobb esetben már ez idő alatt meg is találjuk a megoldást. Egy másik ember véleményének meghallgatása azért segíthet, mert ő nem érintett az ügyben, és így kívülről, független nézőpontból tud rátekintetni a problémára.
A probléma feltárása, a beszélgetés és az együtt gondolkodás során, kitisztulhat a megoldáshoz vezető út és az ehhez tartozó feladatok sora. Ilyenkor is nagyon jó, ha van valaki mellettünk, és segít nekünk, hogy minél hamarabb eljussunk a megoldáshoz és megnyugodjon a lelkünk.
Kérdezz vagy találkozz velem személyesen!

Ha:
• borúsan látod az életed,
• nem tudod rendezni konfliktusaidat,
• egyedül érzed magad, tanácstalan vagy,
• tudod, hogy változtatni kellene, de azt már nem tudod, hogyan,
• gondjaid vannak a társas kapcsolataidban,
• nem szereted a munkádat, de nem tudod, mit tegyél.
• stb.

A személyes támogatás soha nem csak az én tanácsadói munkámat jelenti. A Te hozzáállásod és munkád is jelentősen befolyásolja a találkozások sikerét. Én mindent megteszek, hogy sikerüljön megoldást találnunk, és ezt a hozzáállást minden kedves hozzám fordulótól is elvárom. Így lesz a végeredmény olyan, amely mindannyiunkat elégedettséggel tölt el.

Hol és mikor tudsz velem találkozni?
Kazincbarcikán, a Patak utca 9-ben tudunk beszélgetni. A találkozás időpontját előzetesen, közösen egyeztetjük e-mailben vagy telefonon.
info@sutoagnes.hu
+36 20 8239964

Kövess Facebookon is:
1 3